Zoeken naar restaurant antwerpen linkeroever

 
 
restaurant antwerpen linkeroever
Voorpagina Zomer Van Antwerpen.
Muziek in de wijk. Wat is zva? Bedankt voor alles! Tot volgend jaar! Brochure in PDF. Disclaimer Zomer van Antwerpen vzw 2022 - web: Startx - design: Joud Toamah Hussein Shikha. Van A - Z. Muziek in de wijk. Wat is zva?
De Zeester - Restaurant.
De Zeester Restaurant. Valentijns menu de zeester. Feestzaal tot 50 personen. Menu Drank kaart. Mosselen op 8 wijze. Mosselsouper voor groepen bedrijven. Mosselsouper voor Rusthuizen Verenigingen. GEEN ONLINE RESERVATIES GELIEVE TE RESERVEREN OP ONS NR:03/219.02.06: ONZE MOSSELEN ZIJN ER WEER. Wandeldijk 28, 2050, Antwerpen - Linkeroever. Uur 8:00: am. Aantal gasten 1. Tafelboeking a'la' carte. Reserveer een Tafel. ons wildmenu is terug vanaf 16/10. wildkroketten met garnituur. wildpate met garnituur en rozijnenbrood. stoofpotje van wild. hazerug met boschampignonsaus. fazantenfilet.-brabaçone of harlekijn. dit alles word geserveerd met vers frans brood/frieten/puree/rijst/kroketten. oktober 2019 van dinsdag tot en met vrijdag. voorgerecht: dagsoep of kaas of garnaalkroket. hoofdgerecht: vispannetje van de chef of steak met saus naar keuze of scampis verschillende keuze of garnaalschotel.
Bakboord serveert 110 maaltijden per dag Antwerpen De Standaard.
Na De 7 Schaken, De Pollepel en De Foyer opende gisteren op Linkeroever een vierde sociaal restaurant de deuren: Bakboord. Liefst 110 mensen kunnen er dagelijks terecht voor een goedkope, warme en gezonde maaltijd in de parochiezaal van Sint-Lucas. Christine De Herdt.
Ristorante Machiavelli.
tot aan de voordeur van het restaurant. Deze is gevariëerd. en bestaat uit Italiaanse en Franse gerechten. Naast de kaart zijn er maandelijks suggesties. waaruit u kan kiezen. Als u met een groep komt, stellen we voor een groepsmenu te nemen. Dit is voordeliger en. helpt ons iedereen tegelijk te serveren. U hebt keuze uit 2 menu's. Een menu van 45 en een menu van 55. Het menu van 45 bestaat uit een 3-gangen menu, aperitief, koffie met een digestief en. alle drank buiten sterke drank à volonté tot aan de koffie. Het menu van 55 bestaat uit een 4-gangen menu, aperitief, koffie met een digestif en alle drank. buiten sterke drank à volonté tot aan de koffie. Gelieve de menukeuze en gerechten een weekje D op voorhand door te geven. Indien er personen afvallen en dit niet op. D voorhand gemeld wordt, zullen wij de menu's.' Gelieve een lijst of naamkaartjes te maken met D de gerechten wat elke persoon eet. maak uw keuze. 2050 Antwerpen L.O. Tel: 32 03 219.07.07. van 12u tot 15u en van 18u tot. zaterdag van 18u tot. Gelegen op de Antwerpse Linkeroever.
Taverne Restaurant An's' Hoeve De website van anshoeve!
G ekende ligging op linkeroever van de schelde. V lot bereikbaar met een groot en gratis parking. Vlakbij een openlucht zwembad en een groot speeltuin. Overdekt terras met zicht op de schelde dat plaats biedt aan 240 personen. OPENINGSUREN 2021 2022. Oktober en november. Maandagen en dinsdagen gesloten. Woensdag open van 16.00u tot 20.30u. Donderdag en vrijdag open van 12.00u tot 20.30u. Zaterdag en zondag open van 12.00u tot 21.00u. December 2 dec. Maandagen, dinsdagen woensdagen gesloten. Donderdag en vrijdag open van 12.00u tot 20.30u. Zaterdag en zondag open van 12.00u tot 21.00u. tot 30 dec. is het restaurant gesloten.
Home Windkracht12.
En blijf op de hoogte van al onze evenementen, acties en dagschotels. Windkracht12 is het clubhuis van de Koninklijke Liberty Yacht Club vzw en ligt tussen de Schelde en de Jachthaven van Antwerpen Linkeroever. Niet eenvoudig te vinden, daarom spreken we ook wel eens van een verborgen parel.
Resengo - Reserveer bij The Jibe in Antwerpen. account. Resengo logo. no notifications. friends. cow. no favorites. no search results. no appointments. no giftcards. delete. arrow right. send. Facebook logo. Instagram logo. Twitter logo. LinkedIn logo. ca
Al houtkachel het liever stil, er zijn weinig plekjes in Antwerpen waar het beter is. Prachtige locatie, en de meest vriendelijk bediening gecombineerd met heel fijne gerechten: 10/10. Ook mijn hondje werd in de watten gelegd. vr 17 juni 2022.
Pizza restaurant Antwerpen Pizza City: Pizza, salades.
Levering aan huis. Pizza City levert ook bij u thuis. Vanaf 10€: Linkeroever, Burcht, Zwijndrecht. Vanaf 50€: Haven, Melsele, Kruibeke, Beveren. Wilt u een bestelling plaatsen? Bel het nummer 03 219 52 23 en geef door waar u zin in hebt. Pizza City is alle dagen open van 15:00: tot 22:00. U kunt alles uit het assortiment thuis laten leveren, waar en wanneer u er maar zin in hebt! Thuislevering tot 22u. Pizza, pasta, kumpir of salade - bij Pizza City bent u zeker van een overheerlijke hap.

Contacteer ons