Zoeken naar weekend apotheek antwerpen

 
 
weekend apotheek antwerpen
Home Pharmanology. Play. Add-user. Clock. Mic. Battery-half. Icon For Marker1. Icon For Call1. Icon For Mail. Arrow-up.
Het bezoek aan Pharmanology is gratis voor iedereen die in of rond de apotheek werkt. Toegang tot Pharmanology is gratis mits registratie vooraf. Live contact met vertegenwoordigers, boeiende webinars en conferenties, Hall of Ph'ame., Registreer vanaf november 2021. Kom jij ook met het voltallige apotheekteam? Get in touch. Pharmanology, dé belangrijkste vakbeurs voor de Belgische apotheker, verzamelt alle belangrijke spelers in de farmaceutische sector en industrie in één weekend op één plaats. 32 3 280.15.28 Ma Vrij 9 17. Schrijf je in op onze nieuwsbrief. En krijg de allerlaatste info wanneer de beurs nadert. Hou me op de hoogte. We delen nooit jouw contactgegevens. Bekijk onze Privacy Policy. 2021 Pharmanology Lange Leemstraat 187 2018 Antwerpen website: www.matuvu.nu.
ANTWERPEN Multipharma.be 260 apotheken tot uw dienst.
Let op: uw gratis cadeau wordt ook verwijderd. Aantal aanpassen, opgelet! Als u het aantal wijzigt, verliest u uw gratis cadeau. Zoek een apotheek. Zoek een apotheek. Gesloten opent Maandag om 09:00.: Multipharma Antwerpen Waterhoenlaan. Apotheker-provisorDE HAES Raf. Bellen Bereken route.
Dokter van wacht nodig? Bel 1733 FOD Volksgezondheid.
Hij kan inbepaalde gevallen een dokter van wacht naar je huis sturen. Hij kan voorstellen om te wachten tot je eigen dokter consultatie houdt. Als de situatie ernstig blijkt, stuurt hij een ziekenwagen. Promotiemateriaal voor partnersvan het project 1733 huisarts, apotheker, stad/gemeente.,
Wachtdienst Groepspraktijk Het Kiel.
Begeef U daarom tijdens de week, maar ook tijdens het weekend, naar de spoeddienst van een kliniek VOORECHT ERNSTIGE PROBLEMEN Je zal dan graag geholpen worden en je zal niet verloren lopen in een gespannen sfeer! APOTHEEK VAN WACHT.: Vind ik leuk.: Zandvlietstraat 60, 2020 Antwerpen.
Wachtdienst - Dokterspraktijk dr. Bart Van Tilborgh.
WACHTDIENST WEEKEND FEESTDAGEN EN BRUGDAGEN. Momenteel mag u zich niet meer vrij aanmelden bij de huisartsenwachtposten zowel te Merksem als te Brasschaat, maar dient u steeds te BELLEN voor u op consult kan komen. Van maandag tot en met donderdag kan u van 19u tot 7u terecht bij de dokter van wacht van uw gemeente.
Wachtdienst medischepraktijkoosterlo.be.
Brandwondencentrum Antwerpen: 03 217 75 95. Child Focus: 110. Druglijn: 078 15 10 20. Eurocross: 02 277 09 00 bijstand bij ziekte of ongeval in het buitenland. Hulplijn voor geweld en misbruik: 1712. Kankerfoon: 0800 158 00. Rode kruis: 105. Vertrouwenscentrum kindermishandeling: 1712. Zelfmoordlijn: 1813 niet enkel bij suicidegedachten, ook voor omgeving of nabestaanden. Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: 1712. Weekend en feestdagen 24u/24u. Weekend en feestdagen 24u/24u. APOTHEEK VAN WACHT.
Apotheek.be.
Vaccinatie is vandaag de beste manier om je ertegen te beschermen, besmetting door pneumokokken onder de bevolking af te remmen, én het aantal ziekenhuisopnames te verminderen. Geneesmiddelen op maat. Wist je dat er in ons land elk jaar 1,5, miljoen mensen worden geholpen met een magistrale bereiding? Dat is een geneesmiddel dat door een arts op maat van een individuele patiënt wordt voorgeschreven en door de apotheker zelf wordt gemaakt. Covid-19 testen: wanneer, hoe, waar? Personen met COVID-19-symptomen en terugkerende reizigers kunnen vanaf 1 november '21' ook terecht in de apotheek voor een COVID-19 sneltest.
Wachtdienst Apothekers Mechelen. Wachtdienst Apotheken Mechelen.
Wachtdienst Apothekers Mechelen. Het is vandaag. Tussen 9u en 22u is de WACHTDIENST in Mechelen en omgeving.: Javascript noodzakelijk om informatie op deze pagina te tonen. Tussen 22u en 9u is de NACHTDIENST in Mechelen en omgeving.: 015 33 03 33.

Contacteer ons