Zoeken naar bedrukking werkkledij

 
 
bedrukking werkkledij
Afwerkingsmogelijkheden voor jouw promo- en werkkledij I AB Textiles.
De inkt wordt aan de hand van een zeefraam op het textiel gedrukt. Zeefdruk is de beste optie voor de meeste werkkledij, omdat de bedrukking van hoge kwaliteit is en tegen een stootje kan. Ook voor grote hoeveelheden is zeefdruk de beste optie. Vanaf 20 stuks. Er zijn drie verschillende soorten transfers: flexdruk, zeefdruktransfer en digitale transfers. Bij een zeefdruktransfer gebruiken we dezelfde techniek als zeefdruk, maar de bedrukking wordt eerst op een drager geplaatst. Met behulp van een hittepers wordt de bedrukking vervolgens op het textiel aangebracht.
Personaliseren bedrijfskledij - Van Hoof Veiligheid.
Personaliseren van bedrijfskledij. Wilt u werkkleding t-shirt, overall, jas of trui laten bedrukken of borduren zodat het uw bedrijfskledij wordt? Dan bent bij Van Hoof Veiligheid aan het juiste adres. Wij hebben reeds jaren ervaring in het borduren en bedrukken van werkkledij. Wij bieden volgende diensten. Borduren is het stikken van uw logo of naam op uw aangekochte werkkledij jas, polo, tshirt, overall ed. Dit is een degelijke en betrouwbare techniek die reeds zeer lang gebruikt wordt. Een borduring is zeer duurzaam en geeft een extra kwalitatieve uitstraling aan uw kledij. Borduren kan vanaf 1 stuk. Vraag hier eenvoudig een offerte aan. Bedrijfskledij personaliseren via transferdruk. Transferdruk is een techniek waarbij aan de hand van temperatuur en druk een logo geplaatst kan worden op alle soorten kledij. Zelfs mutsen en petten horen tot de mogelijkheid. Hierna kan de werkkledij zowel industrieel als thuis gewassen worden. Via transferdruk kunt u dus eenvoudig werkkleding bedrukken, vesten bedrukken, of zelfspetjes bedrukken, zodat dit uw persoonlijke bedrijfskledij wordt! We kunnen hier werken met1 kleur of met meerdere kleuren multicolor en zelfs kleurovergangen zijn mogelijk.
Bedrijfskledij - Annio's' bedrijfskledij, promowear en textielveredeling in Antwerpen.
ANNIOS IS AL MEER DAN 33 JAAR UW PARTNER VOOR GEPERSONALISEERDE BEDRIJFSKLEDIJ, PROMOWEAR EN RELATIEGESCHENKEN. Borduring en bedrukking voor kleine en grote aantallen in ons eigen atelier. Ontdek onze gadgets. Producties gebeuren steeds en enkel na goedkeuring van een gratis e-proof/view. Een 6-koppig team staat dagelijks voor U klaar om U met raad en daad te helpen. U kan alle weekdagen tussen 9 en 18 u terecht in onze showroom, op zaterdag tussen 9 en 13 uur. Gesloten op zonfeestdagen. Ook buiten deze uren kan je op afspraak terecht. 2200 Noorderwijk, België.
Textiel en bedrukking Publicae Bredene.
Use tab to navigate through the menu items. U bent op zoek naar werkkledij met bedrukking van uw firmanaam of logo? Bedrukte t-shirts of sweaters als reclame voor een event? Bekijk onze uitgebreide catalogus. Uw merk, steeds zichtbaar. Ontdek ook onze andere projecten.
Zeefdrukkerij Stevens - Werkkledij Blåkläder.
Werkkledij van Pro Job. Naast Blåkläder verdelen wij de ook Projob Prio Series. De PRIO-serie is een geheel nieuwe lijn van werkkleding waardoor we door grote volumes en slim denken, een goede kwaliteit kunnen aanbieden voor weinig geld. Deze collectie werd ontwikkeld rekening houdend met 3 belangrijke kenmerken.: Mede door de uitgbreide kleurenplaat vindt deze lijn werkkleding zijn toepassing in een groot aantal branches.
Werkkleding bedrukken Printdeal.be.
Altijd de beste deal. Snel, sneller, snelst. Al meer dan 7 jaar superbetrouwbaar. Gewoon goed gedrukt. Alles waar inkt op kan. 8.2 Kiyoh: 316 beoordelingen. Bereikbaar tot 17:30: uur. Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
Ara NV Workwear: werkkleding bedrukken.
Workwear: werkkleding bedrukken. Werkkleding met een gepersonaliseerde bedrukking zorgt voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf. De bedrukkingen van werkkledij krijgen het vaak zwaar te verduren. Werkkledij wordt bijna dagelijks gedragen, en dus ook vaak gewassen. Het bedrukken van werkkleding vraagt dus om een extra sterke transfer met specifieke toepassingen. Hieronder vindt u een overzicht van onze textieltransfers om werkkleding te bedrukken.: Onze producten voor het bedrukken van werkkleding.: Ontvang gratis een offerte op maat. Kookwasbestendige bedrukkingen voor werkkleding: wasbaar tot 90C. Werkkleding zoals overalls, schorten en werkbroeken wordt niet alleen vaak gewassen, maar vaak wordt deze kledij ook industrieel gewassen en op hoge temperatuur. Het bedrukken van werkkledij vraagt dus om een extra sterke transfer met specifieke toepassingen. Aradur en Digiflex Industrial hebben deze eigenschappen.: Kookwasbestendig wassen tot 90C. Harder, slijtvast oppervlak. Transfers op waterbasis. Aradur in spotkleuren, Digiflex Industrial in full color. Aradur en Digiflex Industrial zijn sterke, duurzame transfers, ideaal voor het bedrukken van werkkledij die aan hoge temperaturen gewassen wordt.
Werkkledij bedrukken Teamkleding voor je bedrijf.
Daarom is het ook handig om de verschillende teams te voorzien van hun eigen werkkleding, afgestemd op de functies die zij dienen te vervullen. Wie in een productie afdeling werkt, buiten moet staan of zich extern moet verplaatsen heeft andere kleding behoeftes dan kantoormedewerkers of account managers. Werkkleding bedrukken: altijd gratis passet. Onze promokledij is verkrijgbaar in diverse maten zodat er voor iedereen een passend model is. Voor dames, heren en zelfs voor kinderen. Extra grote maten nodig? We hebben kledingmaten van XS tot 6XL. Twijfel je toch nog over de juiste maten? Vraag dan bij bestelling een passet. We bezorgen jou vervolgens een passet zodat je de maten kan bepalen. Op deze manier ben je altijd zeker van passende werkkledij voor je team of organisatie. Benieuwd hoe het er komt uit te zien? Vraag voorbeeld met je logo.

Contacteer ons